In opdracht van Dexport en DPD Pakketservice produceerde 25 EPS deze high end content film over CrossBorder ondernemen.

De film ‘CrossBorder Top 30, The Next Level’ van Dexport en Twinkle betreft een video waarbij Internationale groei centraal staat tijdens het CrossBorder e-commerce Event. De explosief groeiende e-commerce bedrijven Bamigo en Bloomon vertelden tijdens de lustrum editie onder leiding van oud schaatskampioen Ben van der Burg over hun geleerde lessen. Tijdens de ‘The next level’ wordt kennis gemaakt en gedeeld over crossborder ambities en succesfactoren.

Krijg helderheid in de ambities en successen van diverse crossborder bedrijven, zoals leapp, ProFlags, Amazon specialist Marco Coninx, Etrias, Beautyplaza, koffievoordeel, Flinders, GoCustomized, Dutch Dandy en vele andere bedrijven vertellen in een kort fragment op oprechte wijze wat hen heeft bewogen om de avontuurlijk crossborder ondernemersreis aan te gaan.

Unieke beelden van het CrossBorder Event 2017 in Utrecht worden afgewisseld met insights en learnings van CrossBorder bedrijven. Krijg tijdens de video ‘The Next Level’ concrete tips en learnings om in het buitenland door te breken.

De film is onderdeel van een crossborder serie waarin Dexport en DPD Pakketservice de snelst groeiende Nederlandse e-commerce bedrijven in het buitenland zichtbaar maken. Wie zijn de andere succesvolle bedrijven de sleutel tot crossborder succes delen.

Ook jouw doelgroep raken? – Klik hier