Trouwfilm laten maken | 25 EPS Videoproducties

Laat een prachtige trouwfilm maken

Als er iets is wat we graag doen is dat wel het maken van een prachtige bruiloftreportage, ook wel een bruidsreportage genoemd. Het is geweldig om te gaan trouwen en de bruiloft is een dag om nooit te vergeten. Van oudsher wordt de persoon die een bruidsreportage maakt ook wel een trouwvideograaf genoemd. Tegenwoordig zijn wij als videoproductiebedrijf gespecialiseerd in het maken van een huwelijksfilm die precies de sfeer van de dag vastlegt. Alle kleine details, mooie momenten en onvergetelijke gebeurtenissen brengen we voor jullie in beeld. Vervolgens maken we een prachtige trouwvideo waarin we alles samenbrengen tot een mooi geheel.

 

Bruiloft laten filmen

Wil je een trouwfilm laten maken, dan leren we jullie graag eerst beter kennen onder het genot van een kop koffie. De trouwfilm moet tenslotte bij jullie passen. In een eerste ontmoeting horen we graag wat precies jullie wens is en wisselen we ideeën uit over filmstijl, muziekgebruik en vast te leggen momenten.

Waarom een trouwfilm

 

  • Legt de sfeer vast van zoals geen foto dat kan doen
  • Gemakkelijk aan iedereen laten zien
  • Alle mooie momenten nog eens terugkijken

Bruiloft film kosten verschillen per bruiloft en vraag. Stuur ons een berichtje met je vraag en binnen een werkdag sturen we je een prijsindicatie!

Neem vrijblijvend contact met ons op


Meer lezen over soorten videoproducties:
Bedrijfsfilm

“Boost je bereik en communiceer gericht met je doelgroep!”
Met een bedrijfsfilm creëer je bereik en naamsbekendheid. Communiceer snel, effectief en gericht richting het publiek dat je wilt bereiken. Wij helpen je graag bij het maken van een professionele bedrijfsfilm!

Lees meer


Promotiefilm

“Een effectieve creatieve marketingtool die aanzet tot actie!”
Zet een product, dienst of organisatie fris in de markt met een professionele promotiefilm. Trigger je doelgroep op een originele wijze zoals geen tekst of foto dat kan doen!

Lees meer


Reclame

“Pak de aandacht en creëer bereik!”
Vaak worden reclames ingezet voor promotie van een organisatie, dienst of product. Echter is een reclame ook op kleiner niveau in te zetten, bijvoorbeeld voor een onderdeel van een dienst of een deelproduct. We helpen je graag bij het maken van een professionele reclame.

Lees meer


Aftermovie

“Een spetterende en breed in te zetten marketingtool!”
Een after movie is misschien wel de beste manier om een evenement, feest of festival onder de aandacht te brengen. De sfeer en de beelden spreken het publiek aan zoals geen tekst of foto dat kan doen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van aftermovies en helpen je graag bij het maken van een professionele sfeerimpressie van je evenement, feest of festival.

Lees meer


© 25 Edits Per Second videoproducties - Videoproductie op maat!