Promotiefilm laten maken | 25 EPS Videoproducties

Laat een professionele promotiefilm maken

Wij hebben veel ervaring met het maken van promotiefilms. Een promotiefilm is een effectief middel om, het woord zegt het al, iets te promoten. Daarbij is er net als bij elke andere vorm van film, een specifieke doelgroep welke aangesproken of getriggerd moet worden. Een promotiefilm kan organisatiebreed worden ingezet om een bedrijf (opnieuw)in de markt te zetten, of een specifieke marketingcampagne te ondersteunen voor een onderdeel van een bedrijf. Promotiefilms komen in veel verschillende vormen met elk een eigen communicatiedoel. Welke invulling de promotiefilm ook krijgt, het is erg belangrijk dat deze de doelgroep aanspreekt die voor ogen. Daar draait het tenslotte om. Het mooiste aan een promotiefilms is misschien wel dat ze geschikt zijn voor elk type organisatie, of het nu om een sportschool, bank of basisschool gaat.

 

Een promotie maken we voor je op maat

Wil je een promotiefilm laten maken, dan helpen wij je graag bij het verkennen van de juiste tools voor het effectief bereiken van je doelgroep. Daarbij behandelen we vraagstukken en wensen als: Hoe brengen we je bedrijf(of bedrijfsproces), product of dienst in beeld, welk doel heeft de film, welke achterliggende communicatiestrategie heeft de film en hoe wordt deze verspreid?

Voordelen promotiefilm

 

  • Vergroot je bereik
  • Gericht je doelgroep bereiken
  • Gemakkelijk delen en verspreiden
  • Snel, origineel en effectief communiceren
  • In te zetten voor marketing

Vraag nu een offerte aan

Meer lezen over soorten videoproducties:
Bedrijfsfilm

“Boost je bereik en communiceer gericht met je doelgroep!”
Met een bedrijfsfilm creëer je bereik en naamsbekendheid. Communiceer snel, effectief en gericht richting het publiek dat je wilt bereiken. Wij helpen je graag bij het maken van een professionele bedrijfsfilm!

Lees meer


Trouwfilm

“Een geweldig aandenken aan een prachtige bruiloft!”
Het is iets moois om te gaan trouwen. Een bruiloft is dan ook een dag om nooit te vergeten. Wij specialiseren ons er in om deze geweldige dag op een unieke manier vast te leggen. Alle details, de sfeer en mooie moment kun je nog eens terug zien in een prachtige trouwfilm.

Lees meer


Reclame

“Pak de aandacht en creëer bereik!”
Vaak worden reclames ingezet voor promotie van een organisatie, dienst of product. Echter is een reclame ook op kleiner niveau in te zetten, bijvoorbeeld voor een onderdeel van een dienst of een deelproduct. We helpen je graag bij het maken van een professionele reclame.

Lees meer


Aftermovie

“Een spetterende en breed in te zetten marketingtool!”
Een after movie is misschien wel de beste manier om een evenement, feest of festival onder de aandacht te brengen. De sfeer en de beelden spreken het publiek aan zoals geen tekst of foto dat kan doen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van aftermovies en helpen je graag bij het maken van een professionele sfeerimpressie van je evenement, feest of festival.

Lees meer


© 25 Edits Per Second videoproducties - Videoproductie op maat!