Videoproductie Utrecht | 25 EPS Videoproducties

Over 25 EPS Videoproducties
Wij combineren jouw boodschap met de beste kwaliteit film. Een passie voor film daar begint het allemaal.


Joep Becking, Eigenaar 25 EPS
0651385681
joep@25eps.nl


25 EPS is een jong en flexibel videoproductiebedrijf gevestigd in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van diverse soorten film. Wij combineren onze filmervaring met een duidelijke, transparante en snelle communicatie. Daarnaast meten wij ons de verantwoordelijkheid over een project hoog aan. Deze unieke mix zorgt er voor dat je bij ons hoge kwaliteitsproducten krijgt.

Bekijk onze films!

Meer informatie

Meer weten over hoe we te werk gaan? Wij handelen in het belang van de tevredenheid van de klant en leveren niet alleen een product af, wij denken ook mee. Of het nu gaat om een korte krachtige bedrijfs- of salesfilm, of een pakkende introductie voor een product, dienst of organisatie. Wij denken met je mee en gaan voor het beste eindresultaat.

Onze werkwijzeVideoproductie

Bedrijfsfilms, promotiefilms en reclames. Noem maar op, wij maken alle soorten filmproducties op maat.We denken mee

We komen niet alleen filmen maar denken met je mee. Zo komen we samen tot een creatief en gericht eindproduct.Klanttevredenheid

Als er wat ons betreft een woord de sleutelrol speelt in een samenwerking, is het wel klanttevredenheid. Daar staan we voor en gaan we voor.We leveren kwaliteit

Met onze jaren ervaring willen we maar een ding; hoogwaardige producties maken. Verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Verder praten

Wil je meer weten of een video offerte aanvragen? Dat kan helemaal vrijblijvend. Voor vragen of een gezellig gesprek onder het genot van een kopje koffie kun je altijd bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Klantreferenties

Stichting TeamAlert

“Een ingewikkelde vraag met als resultaat een allesomvattende salesfilm!”

Samen met Joep van 25 EPS zijn wij van TeamAlert om de tafel gaan zitten; ‘Wij willen een salesfilmpje, waarin in 2 minuten alles wat TeamAlert doet en kan duidelijk wordt!’ Na samen een script te hebben geschreven is Joep voor ons aan de slag gegaan. 25 EPS is erg flexibel en klantgericht gebleken met een grote tevredenheid over het resultaat als gevolg!

Erik Gotjé
Accountmanager Stiching TeamAlert

www.TeamAlert.nl

Christelijke Basisschool De Groene Oase

We zijn erg tevreden over de manier waarop Joep de sfeer van onze school heeft weten vast te leggen. De professionele aanpak, het enthousiasme, de goede communicatie en zijn oog voor detail hebben daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.
Kevin Mooij
Directeur Christelijke Basisschool De Groene Oase

www.degroeneoase.nl/

Openbare Daltonschool Rijnsweerd

Je hebt een uitstekend “product” gemaakt waar iedereen trots op is. Iedereen vond het een goed en snel traject. En ze vonden allemaal, dat je zoveel feeling hebt en dat je zo goed die kinderen aanvoelde. Nogmaals onze complimenten.

 

Peter Verberg
Directeur Openbare Daltonschool Rijnsweerd
www.daltonschoolrijnsweerd.nl

Star

25 EPS developed a very effective marketing tool for attracting students and companies to our event. We found 25 EPS excellent to work with and the design of the end result is extremely good with all the work done in a very timely fashion. In short, 25 EPS did a superb job and we unconditionally recommend them to everyone within our University as well as partner companies.

 

Case Competition Committee
Study Association Rotterdam School of Management (STAR)

www.rsmstar.nl

Sportcentrum De Meern

Op zoek naar een producent voor onze bedrijfsfilm zijn wij in contact gekomen met 25 EPS, Joep Becking. Door de prettige communicatie en inleving van onze wensen kwamen wij snel tot concrete afspraken en samenwerking. De samenwerking met 25 EPS is ons uitstekend bevallen en heeft geresulteerd in een mooi eindresultaat. Wij zijn bijzonder tevreden over de werkwijze van 25 EPS en hopen in de toekomst vaker zaken met Joep Becking te mogen doen. 25 EPS staat voor professionaliteit en kwaliteit.


Johan Koeleman

Eigenaar Sportcentrum De Meern

www.sportcentrumdemeern.nl

Drie Koningen school

Al meerdere keren bij diverse opdrachten, is gebleken dat 25 EPS een hoge dosis kwaliteit verenigt met veel creativiteit. Een ideale combinatie! Voor toekomstige opdrachten wekt dat veel vertrouwen.

Jos Becking
Directeur Drie Koningen school

www.driekoningenschool.nl

 

Firma Film

25 EPS is een veelbelovend jong bedrijf. Positief. Betrouwbaar. Creatief. Professioneel. Daar kan je gerust zaken mee doen.

Rik van der Linden
Eigenaar Firma Film

www.firmafilm.nl/

Mariska en Ronald

Joep heeft op 18-11-2011 onze ceremonie gefilmd. Dit heeft hij heel professioneel gemonteerd. Elke keer als we de film bekijken dan lijkt het alsof we weer bij de ceremonie zijn. Joep heeft alle momenten en details zo mooi en goed verwerkt dat we met plezier de film terugkijken. Buiten de film is Joep tevens een persoon die aangenaam en sociaal is in de omgang.

Mariska en Ronald

Lusanne en William

25 EPS heeft voor ons een prachtige bruidsreportage gemaakt! Van tevoren hebben we onze wensen besproken en het draaiboek doorgenomen. Op de dag zelf heb je haast niet door dat er constant een camera op je gericht is. Tranen hadden we in onze ogen toen we het filmpje voor het eerst zagen, alsof je de hele bruiloft in een paar minuten helemaal opnieuw beleefde! De sfeer van de bruiloft heeft 25 EPS zo bijzonder mooi weten vast te leggen en te monteren! We kunnen er naar blijven kijken en kunnen het ook heel makkelijk aan andere mensen laten zien. Zelfs mensen die er niet bij waren, hadden het idee na het filmpje gezien te hebben, alsof ze erbij waren. 25 EPS heeft echt zulk professioneel werk afgeleverd, we zijn blij dat we dit hebben laten doen, want dit is echt een meerwaarde!

Lusanne en William

Wij werken onder andere samen met

© 25 Edits Per Second videoproducties - Videoproductie op maat!