Bedrijfsfilm laten maken | 25 EPS Videoproducties

Laat een professionele bedrijfsfilm maken

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van alle soorten bedrijfsfilms. Communicatie via film werkt erg goed voor grote corporates, maar voor een fysiotherapiepraktijk of transportbedrijf brengt het evenveel voordelen. Bedrijfsfilms komen in veel verschillende vormen met elk een eigen communicatiedoel. Een bedrijfsvideo kan informatief zijn door bedrijfsprocessen in beeld te brengen. Ook kan een bedrijfsvideo worden ingezet voor trainingsdoeleinden of promotiedoeleinden. Welke invulling de bedrijfsfilm ook krijgt, het is erg belangrijk dat deze je doelgroep aanspreekt. Naast kostenbesparing voor interne bedrijfsfilms(trainingsvideos), is het doel van een bedrijfsfilm namelijk veelal klantenwerving.

 

Een bedrijfsvideo maken we voor je op maat

Wil je een bedrijfsfilm laten maken, dan helpen wij je graag bij het verkennen van de juiste tools voor het effectief bereiken van je doelgroep. Daarbij behandelen we vraagstukken en wensen als: Hoe brengen we je bedrijf(of bedrijfsproces) in beeld, welk doel heeft de film, welke achterliggende communicatiestrategie heeft de film en hoe wordt deze verspreid?

Voordelen bedrijfsfilm

 

  • Vergroot je bereik
  • Gericht je doelgroep bereiken
  • Gemakkelijk delen en verspreiden
  • Snel, origineel en effectief communiceren
  • Bedrijfsprocessen worden transparanter

Vraag nu een offerte aan


Meer lezen over soorten videoproducties:
Promotiefilm

“Een effectieve creatieve marketingtool die aanzet tot actie!”
Zet een product, dienst of organisatie fris in de markt met een professionele promotiefilm. Trigger je doelgroep op een originele wijze zoals geen tekst of foto dat kan doen!

Lees meer


Trouwfilm

“Een geweldig aandenken aan een prachtige bruiloft!”
Het is iets moois om te gaan trouwen. Een bruiloft is dan ook een dag om nooit te vergeten. Wij specialiseren ons er in om deze geweldige dag op een unieke manier vast te leggen. Alle details, de sfeer en mooie moment kun je nog eens terug zien in een prachtige trouwfilm.

Lees meer


Reclame

“Pak de aandacht en creëer bereik!”
Vaak worden reclames ingezet voor promotie van een organisatie, dienst of product. Echter is een reclame ook op kleiner niveau in te zetten, bijvoorbeeld voor een onderdeel van een dienst of een deelproduct. We helpen je graag bij het maken van een professionele reclame.

Lees meer


Aftermovie

“Een spetterende en breed in te zetten marketingtool!”
Een after movie is misschien wel de beste manier om een evenement, feest of festival onder de aandacht te brengen. De sfeer en de beelden spreken het publiek aan zoals geen tekst of foto dat kan doen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van aftermovies en helpen je graag bij het maken van een professionele sfeerimpressie van je evenement, feest of festival.

Lees meer


© 25 Edits Per Second videoproducties - Videoproductie op maat!